Renovations

  • "More bathrooms, more living space and a more obvious front entrance," said our clients from the UK, shortly after purchasing this home for family vacations.

  • The original basement was partially finished and had an open plan concept. By building some new partition walls, we added a large entrance and created a more private television area.

  • As keen skiers and outdoor enthusiasts, a mud room was a necessity for our clients. By taking some space from the garage and an adjoining laundry area, we were able to design, fabricate and install a boot dryer and some custom benches/cabinets.

  • The project required fairly extensive mechanical modifications to fulfill the request for new bathrooms. Once we finished this essential groundwork, we designed and built custom vanities and finished the spaces.

  • The project required fairly extensive mechanical modifications to fulfill the request for new bathrooms. Once we finished this essential groundwork, we designed and built custom vanities and finished the spaces.

  • We suggested re-finishing this older cabinetry. Sometimes it makes more sense that building new!

Built Green British Columbia 2-5-10 year warranty Canadian Home Builders' Association Best of houzz 2015 Design